[Anunţ] Adun comenzi pentru pietre belgiene! Uraaaa…..

17iul.13

coticule-opinel

Acum mai bine de un an Ardennes-Coticule, singurul furnizor de pietre belgiene care mai este pe piaţă şi cu care am avut o colaborare excelentă, a încetat să îmi mai livreze marfă (aşa au păţit şi alţi distribuitori) datorită faptului că vechile filoane s-au cam epuizat. Pietrele pe care mai reuşeau să le extragă mergeau preponderent către piaţa lor internă şi, probabil, către ţările mai importante.

După mai multe apeluri din partea mea, iată că Ardennes-Coticule sunt acum dispuşi să-mi trimită din nou mult doritele roci galbene si albastre din Ardeni! Probabil au găsit şi un filon nou, probabil unul dintre ultimele!

Ca importator oficial (şi unic în România) pot oferi exact preţurile de pe site-ul producătorului: http://www.ardennes-coticule.be/shop/en/

Pe lângă clasicele Coticule (granulaţie 6000) si BBW (4000), acum sunt disponibile şi pietre combinate BBW/ La Pyrénées (4000/1200).

Planul este să fac o nouă comandă către ei înainte de sfârşitul acestei luni. Până atunci aştept comenzi de la voi!8 Responses to “[Anunţ] Adun comenzi pentru pietre belgiene! Uraaaa…..”

 1. 1 Augustin

  Salut, m-ar interesa sa achizitionez o astfel de piatra de ascutit, dar din pacate, producatorul nu permite accesul ip-urilor din Romania, pe pagina destinata magazinului, asta pentru a ma putea orienta la preturi.Stima!

  • Mi-a mai spus cineva ca are probleme cu accesul site-ului, dar si eu intru tot din Romania (RDS si Romtelecom) si nu am avut niciodata probleme.
   Poate merge daca accesati direct link-ul catre magazinul lor:\
   http://www.ardennes-coticule.be/shop/en/
   Am dat comanda deja, dar pana sambata seara pot sa adaug pietre la ea.

   • 3 Vladimir

    Salut. Doresc sa incep sa-mi ascut cutitele cu pietre belgiene. Ce mi-ai recomanda sa cumpar.

   • 5 Augustin

    In continuare nu reusesc sa accesez site-ul lor se poate va rog sa-mi spuneti cam ce dimensiuni,, tipuri si la ce preturi sun pietrele? Multumesc!

    • Sunt multe dimensiuni disponibile… Ca repere, o piatra belgiana albastra 150×40 mm costa 26 euro. Una galbena-selected 125×40 mm costa 53 euro, una galbena-selected 150×40 mm costa 74 euro. O combinata albastra belgiana + La Pyrinees 150×40 mm costa 42 euro. Una galbena-selected 100×40 mm costa 40 euro. Cele galbene-standard sunt cu vreo 20% mai ieftine decat cele selected. Cam pe aici sunt preturile…

 2. 7 Edi

  Se mai pot face comenzi?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: